Bio Feigen Soft van Della Natura

2 februari 2012

Bio feigen soft van Della Natura Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

In Frischeparadies in Berlijn vond ik deze zak Bio Feigen Soft van Della Natura. De meeste biologische gedroogde vijgen zijn vaak treurige zakken met gortdroge vijgen. Dit product is echt iets anders. Het ziet er mooi uit en de vijgen zijn nog vrij zacht en vochtig. Uit de ingrediënten blijkt: 94% vijgen en water. Misschien zijn ze dus nog licht vochtig gemaakt? De fabrikant noemt deze vijgen Fitness Snacks omdat vijgen van nature veel energie bevatten.

Als je de zak opent komt er een lekkere vijgengeur uit. Het ruikt een beetje naar Pedro Ximenez sherry. Heel apart. Omdat de vijgen nog wat vochtig zijn eet je er makkelijk een paar op. De verpakking is met een sluitstrip weer af te sluiten zodat de vijgen langer zacht blijven. Enige nadeel is dat de vijgen erg plakkerig zijn. Dat heb je bij normale gedroogde vijgen natuurlijk niet.

Producent is Della Natura, een bedrijf met als slogan: Köstlicher Geschmack aus der Natur. Behalve deze Soft Feigen levert het bedrijf ook Soft dadels, abrikozen, pruimen, tomaten en kastanjes. Aan verpakking en vormgeving is veel zorg besteed. Ook dat zie je wel eens anders in de biologische hoek!

Bekijk het lekkere assortiment eens op de site van Della Natura.

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Vijg.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Vijg.nl alles over het doel van deze site.